LU PPMF projektam ‘e-TAP+’ plaša rezonanse sabiedrībā

Projekta pirmā gada izskaņā Google Analytics dati un projekta vadības klātbūtne plašsaziņas medijos liecina par nozīmīgu interesi par tikumiskās audzināšanas projektu.

Projekts “e-TAP+” plaši izskan ne tikai zinātniskajā jomā, bet gūst arī sabiedrības atzinību Latvijas un plašākā mērogā. Kā iegūtie dati no Google Analytics liecina, projekta mājaslapu (https://www.arete.lu.lv/) 2022. gadā  aplūkojuši 5600 dažādi lietotāji un kopumā tā skatīta aptuveni 20000 reizes.

Jāmin arī fakts, ka projekta vadītājs M. Fernandezs tika uzaicināts kā viens no četriem īpašajiem viesiem Latvijas starptautiskajā vadītāju konferencē “GLS Latvija”, kurā uzstājās sakarā ar projekta gaitā veikto pētījumu un dalījās zināšanās par cieņpilnu attiecību veidošanu, personīgu izaugsmi un uz morālām vērtībām un tikumiem balstītu līderības stilu. Konference norisinājās 25., 26. novembrī Rīgā. Sīkāka informācija par “GLS Latvija” norisi pieejama šeit! Tāpat par tikumiskās audzināšanas jautājumiem M. Fernandezs tika aicināts uzstāties jēgpilnu diskusiju un sarunu festivālā "LAMPA".

Informācija par projekta vadītāju M. Fernandezu un projekta “e-TAP+” norise ieinteresējusi arī medijus. Tādēļ neatkarīgajā laikrakstā “Rīgas Apriņķa Avīze” tika publicēta intervija ar M. Fernandezu par maijā veikto pētījumu un jautājumiem, kas saistīti ar skolēnu tikumisko audzināšanu Latvijas skolās (raksts pieejams šeit), kā arī tiek plānots sagatavot sižetu Latvijas Panorāmai.

Informācija sagatavota Latvijas Zinātnes padomes projekta “Digitālas mācību programmas efektivitātes izpēte jauniešu tikumiskajai audzināšanai Latvijas izglītības iestādēs (no 1. līdz 12. klasei)”, projekta nr. lzp-2021/1-0385 ietvaros.

Dalīties